Često postavljana pitanja

Općenito

Dajemo sve od sebe da Vaša pošiljka stigne što je prije moguće. Obično možemo izraditi prilagođeni proizvod za Vas u roku od 3-4 radna dana. Vrijeme isporuke ovisi o konačnom prijevozniku, ali obično traje dodatnih 2-3 radna dana.
Dostava je besplatna.
Za više informacija o plaćanju i dostavi pogledajte Dostava i plaćanje .
Da, imamo puno iskustva s pakiranjem i transportom ogledala i oštećenja praktički nema ili se događaju u vrlo rijetkim slučajevima. U slučaju oštećenja potrebno je prilikom dostave napisati izvješće o šteti, a situacija se u pravilu rješava slanjem novog proizvoda.
Ako imate kod za popust, primijenite ga u zadnjem koraku narudžbe ("nastavite na blagajnu → Naruči → Imate li vaučer za popust?" Nakon klika na njega pojavit će se kućica u koju možete unijeti svoj kod za popust.) Popust će se oduzeti na kraju narudžbe.

S proizvodom

Direktno na ogledalu, standardno u sredini, nalazi se tipka koja simbolizira 3 vala, koja uključuje i isključuje grijanje.
Zamagljeno ogledalo počet će se odmagljivati u sredini za otprilike 2 minute. Ogledalo će se cijelom dužinom odmagliti za približno 5 minuta. Preporučamo uključiti grijaću podlogu prije tuširanja kako se grijaća podloga ne bi zamaglila.
Grijanje nema ugrađen tajmer pa grijanje treba upaliti, ali i ugasiti.
Ovisi o osobnim preferencijama svakog kupca, ali ako odaberete prekidač na dodir, nećete izgubiti mogućnost kontrole i podešavanja intenziteta rasvjete po potrebi.
Da, to je mogućnost. Sve je potrebno konzultirati s nama, ili napisati u napomenama prilikom narudžbe.
Da, ogledalo uvijek pamti zadnje postavke koje ste postavili.
Da, osvjetljenje ogledala je dovoljno, ali treba ga koristiti uglavnom za osvjetljavanje detalja i u dekorativne svrhe. Osim LED ogledala, kupaonicu preporučamo osvijetliti još jednim glavnim izvorom svjetla.
Za kupaonicu naši kupci najčešće biraju hladniju temperaturu svjetla, tj. 4000-7000K. Za hodnik i ostale prostorije preporučujemo 3000-4000K.
Ogledalo nije dizajnirano za izravno uključivanje u utičnicu. Na stražnjoj strani nalaze se električni vodovi (žice) koje je potrebno spojiti na kabel koji izlazi iz zida. Preporučamo da ožičenje prepustite stručnjacima.

Fotografije zadovoljnih kupaca

Krasi li vašu kupaonicu ili neki drugi interijer DARAMIO ogledalo?
Bit ćemo jako sretni ako nam pokažete ogledalo. Pošaljite nam fotografije na e-mail: info@daramio.com.
Kada dijelite na društvenim mrežama, ne zaboravite objavi dodati #Daramio ili nas označiti na @daramio_com.

@daramio_com
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca
Daramio - fotografija ogledala od kupca